Den bedste beskyttelse mod snegle.
Engelsk link hollandsk sprog link Tysk sprog link

Frø - vi begynder sæsonen med at beskytte frø bakkerne fra snegle og laver. Vi lægger nogle få Slug Rings oven på hinanden i drivhuset for at lave en støttende bakke så det kan være et område fri fra snegle og laver.

Såning - snegle og laver har tusindvis af tænder, men de kan bedst lide blødt mad, så de foretrækker friske nye spire over alt andet. En hel række af nye planter kan blive ædt over natten, så vi lægger altid Slug Rings rundt on planterne lige så snart frøene er spiret og kan ses. Og lignende så lægger vi Slug Rings rundt om spirerne når vi flytter der i grønsagskasserne. I tørt vejr kan hegnen være små reservoir, hvilket giver en mere effektiv vanding af dine spirer.

Basilikum - skal beskyttes med små hegn I hele dens liv.

Foder - vi planter frøene ud dog beskytter dem med store snegle hegn. Hegnene sidder på i hele gro perioden.

Bønner og Bush bønner - bliver beskyttet med små hegn indtil de er 25 cm høje også ikke længere på grund af risikoen for at blive udryddet af en lille snegl skade, hvilket frigøre hegnene til at blive brugt andre steder.

Gulerødder og parsnips - disse frø behøver beskyttelse med små hegn for at give dem i chance fra starten af, senere kan hegnet blive taget af.

Franske bønner og pralbønner - vi planter to rækker ved siden af hinanden og sætter dem sammen med et lille hegn når vi sår dem. Dermed at bønne skudene beskyttet for det øjeblik de kommer op af jorden. Rækkene skal være inde i et hegn. Når bønnerne er 25 cm høje, ikke højere for så risikerer med at de bliver ødelagt af en snegl, vil vi fjernet hegnet og genbruge dem på noget som er mere udsat

Salat, rocula og spinat - tilbringer hele deres liv med beskyttelse fra store hegn.

Ærter - vi placerer frøene i inde den åbne jord i små hegn eller træ planter i store hegn. Når ærten er 25 cm høj, fjerner vi Slug Rings over til den næste såning.

Majs - den unge plante bliver beskyttet med små hegn og når majsen er højere end 25 cm fjerner vi hegnene og sætter dem på mere sårbare planter.

Tomater, peberfrugter og chili - den unge plante bliver beskyttet med små Slug Rings. De ældre planter behøver ikke beskyttelse, men vi lader hegn blive på frugterne da peberfrugter især er en favorit blandt snegle.

For mere om snegle hegn se Brugen af Slug Rings

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Problemer
Hvis du har et problem med din ordrer kan du kontaktes os på mail@slugrings.co.uk og vi lover at ordner det hurtigst muligt.

Politik om personlige oplysninger
Vi burger kun dine detajler til at behandle din ordrer. Vi videregiver aldrig dine detajler til andre. Vi vil ikke kontakte dig på email, post eller telefon medmindre det drejer sig om din ordrer.

Sikkerhed
Vi kender ikke dine bank oplysninger I vores butik. Roman Cart some r det firma der har ansvaret for vores butik og indkøb kender hele ikke dine bank oplysninger. WorldPay som et et stort internet betalingsfirma behandler vores betaling system gennem deres sikrer server. WorldPay er den eneste organisation som kender dine bank oplysninger og de har et meget høj sikkerhedssystem.

Retur politik
Hvis du ændrer din mening om et køb du har lavet, har du under EU lov, ret til at returnere varerne indenfor 14 dage, begyndende fra dagen efter du har modtaget dem og fä returneret alle dine penge.

Forsendelse
Vi sender dine hegn til dig med air mail. Vi vil gøre vores bedste til at sende din ordrer inden for 24 timer.

KontaKt
Sikkerhed og Privatliv
Butik