Den bedste beskyttelse mod snegle.
Engelsk link Hollandsk sprog link Tysk sprog link

Når

Planter er mest sårbare når de er unge og saftige, så jo hurtigere de er beskyttet jo bedre. F.eks. så lægger vi snegle hegn rundt om vores bønner når vi sår dem, rundt om delphinium før foråretspirerne begynder at vokse og rundt om hostaer hele tiden.

Hvordan

Pres snegle hegn ned I jorden omkring planten, vær sikker på at:

- At der ikke sidder snegle eller laver fast inde i. Sørge for at have en god rod omkring for at være sikker på at de ikke kan komme ud. I de første efterfølgende dage vil det være godt at undersøge at du har fået dem alle med.

- Hegnene er presset ned i jorden en lille smule for at der ikke efterlades huller til at en snegl kan komme igennem. Gør jorden våd først hvis den er for hård.

- Der er ingen blade der hænger over hegnet eller rø jorden for at lave en bro for sneglene og laverne til at komme ind.

- Sørg for at folie ikke stikker ud inde fra hegnet, hvilket vil give snegle mulighed for at komme ind.

For at tage et snegle hegn af en plante som er blevet for til groet, placere hegnet et nemt sted, og træk leddene fra hinanden så du kan åbne hegnet og gøre den fri fra planten. Forsigtigt men med et fast greb kan du sætte leddene sammen igen. (jeg finder det nemmere at starte med et hjørne først)

Hvis du skal bruge et større hegn kan du åbne to hegn, boje dem større i diameter og sætter dem sammen fra næse til hale.

Efter et par uger udenfor, speicelt i regnvejr, vil snegle hegn få en brun patina så de passer godt ind i din have. Snegle hegn er lige effektive uanset om de skinner og er nye eller med brun patina eller ligefrem gammel grøn i farven.

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Problemer
Hvis du har et problem med din ordrer kan du kontaktes os på mail@slugrings.co.uk og vi lover at ordner det hurtigst muligt.

Politik om personlige oplysninger
Vi burger kun dine detajler til at behandle din ordrer. Vi videregiver aldrig dine detajler til andre. Vi vil ikke kontakte dig på email, post eller telefon medmindre det drejer sig om din ordrer.

Sikkerhed
Vi kender ikke dine bank oplysninger I vores butik. Roman Cart some r det firma der har ansvaret for vores butik og indkøb kender hele ikke dine bank oplysninger. WorldPay som et et stort internet betalingsfirma behandler vores betaling system gennem deres sikrer server. WorldPay er den eneste organisation som kender dine bank oplysninger og de har et meget høj sikkerhedssystem.

Retur politik
Hvis du ændrer din mening om et køb du har lavet, har du under EU lov, ret til at returnere varerne indenfor 14 dage, begyndende fra dagen efter du har modtaget dem og fä returneret alle dine penge.

Forsendelse
Vi sender dine hegn til dig med air mail. Vi vil gøre vores bedste til at sende din ordrer inden for 24 timer.

Kontakt
Sikkerhed og privatlivets fred
Butik