Den bedste beskyttelse mod snegle.
Engelsk sprog link Hollandsk sprog link tysk sprog link

Frø - vi begynder sæsonen med at beskytte frø bakkerne fra snegle og laver. Vi lægger nogle få Slug Rings oven på hinanden i drivhuset for at lave en støttende bakke så det kan være et område fri fra snegle og laver.

Såning - snegle og laver har tusindvis af tænder, men de kan bedst lide blødt mad, så de foretrækker friske nye spire over alt andet. Derfor lægger vi Slug Rings rundt om frøene når vi flytter de friske planter over i større kasser. I tørt vejr kan ringene være små reservoir, hvilket giver en mere effektiv vanding af dine planter.

Hardy herbacaeous stauder - nogle af disse, såsom lupiner, delphiniums og salvias er kendt for at være svage overfor laver og snegle angreb. Vi beskytter disser planter med en stor Slug Ring gennem hele deres liv. Når sommeren er overstået og planten dør, lader vi hegnene blive på samme sted. Detter markerer hvor planten er plantet så den ikke ved en fejltagelse bliver ødelagt ved have vedligeholdelse. Samtidig er de kommende nye forårsskud sikrede fra det øjeblik de kommer op af jorden. Når vinteren er overstået, sikrer vi at hegnene stadig er der, vi fjerner jord som måske er på hegnet samt fjerner døde blade og andre rester på og omkring hegnet.

Hostaer - de er et særligt tilfælde. De er elsket af snegle og laver og vi groer dem inden i store hegn, eller hvis det er en meget stor plante i to hegn som er sat sammen til at lave en meget stor hegn. Men når bladene først begynder at være store kan nogle hostaer være så langsom groende, at bladene begynde at hænge og røre jorden på modsatte side. Hvilket betyder at der er bygget en bro for sneglene og laverne. Så vi trimmer den lange ene af bladene tilbage eller sætter beskyttende tråd rundt om bladene for at holde dem fra jorden. Vær sikker på at støtten er inde for ringen.

Planter i krukker - vi beskytter dem med et hegn rundt om den nederst del af planten eller sæt hele krukken inde i en Slug Ring.

Hængende planter som klematis eller søde pære - de har brug for beskyttelse med små hegn når de er unge. Sikrer at stængerne er trænet op, inde i en hegn.

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Problemer
Hvis du har et problem med din ordrer kan du kontaktes os på mail@slugrings.co.uk

og vi lover at ordner det hurtigst muligt.

Politik om personlige oplysninger
Vi burger kun dine detajler til at behandle din ordrer. Vi videregiver aldrig dine detajler til andre. Vi vil ikke kontakte dig på email, post eller telefon medmindre det drejer sig om din ordrer.

Sikkerhed
Vi kender ikke dine bank oplysninger I vores butik. Roman Cart some r det firma der har ansvaret for vores butik og indkøb kender hele ikke dine bank oplysninger. WorldPay som et et stort internet betalingsfirma behandler vores betaling system gennem deres sikrer server. WorldPay er den eneste organisation som kender dine bank oplysninger og de har et meget høj sikkerhedssystem.

Retur politik
Hvis du ændrer din mening om et køb du har lavet, har du under EU lov, ret til at returnere varerne indenfor 14 dage, begyndende fra dagen efter du har modtaget dem og fä returneret alle dine penge.

Forsendelse
Vi sender dine hegn til dig med air mail. Vi vil gøre vores bedste til at sende din ordrer inden for 24 timer.

kontakt
sikkerhed og privatlivets fred
Butik